| Направих бърза два часа търсения, един от този форум, а друга на целия сайт и нищо не излезе с моите ключови думи. Така че, надявам се, че това е в правилния избор.
Ще намаляване на ловуване: Аз съм създаването на уебсайт, в голяма степен на свободна практика, с малък висок клас знания, за бизнеса, и тя вече е в строителството. Имам всичко, че клиентът ми иска достъпност-мъдро (не толкова много по дизайн, но това е друга история) и едно нещо ми е stumped за това, как да ходят.
Клиентът Аз работя за иска за страница от техния бизнес сайт, за да бъде посветен на потребителя признания, или отзиви, коментари, какво са ти. Моят клиент иска представяне интерфейс, който ще изпрати на преглед, коментар и др да администратор достъпно площ (в идеалния случай през вход, аз си), в които клиентът може да си изберете кои преглед, мнение, препоръка, ще бъде показана на база "Коментари "страница. За предпочитане с квадратчета за показване или вземане преглед от страница. В идеалния случай това би било изтриете отметката както извор.
Всякакви предложения? Прекарах около два часа изследване ръководства за това как да направя такова нещо, но дойде доста много празни ръце (освен Дзен количката, на които не съм съвсем разберат концепцията).
АТРИБУТИ: печатна грешка |