menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Business web - Setup admin kontrolované uživatele posudky

Reply

Thread Nástroje
Old 9. června 2009, 04:02
Nový člen skupiny

Default Business web - Setup admin kontrolované uživatele posudky

Udělal jsem dva rychlé vyhledávání, jeden z tohoto fóra a další z celé stránky a nic přišel s mým klíčová slova. Takže doufám, že to je na správné místo.

I'll dostaň se k jádru věci: Já jsem vytvořit internetové stránky, dost daleko na volné noze s malou high-end znalosti pro podnikání, a to již v dílech. Mám všechno, že můj klient chce přístupnosti-moudrý (ne tolik designu, ale to je jiný příběh) a jedna věc se mi pařezy o tom, jak chodí.

Klient Jsem pracující pro stránku chce na své podnikatelské stránky, které mají být věnovány uživatel posudky či recenze, komentáře, co jste. Můj klient chce předložit rozhraní, které by vedly k revizi, připomínky, atd., aby správce přístupné plochy (ideálně přes přihlašovací jsem si), v nichž můj klient může vybrat, který recenzi, komentář, posudek bude zobrazen na base 'Komentáře 'stránku. Nejlépe se zaškrtávací políčka pro zobrazení nebo se recenzi mimo stránku. V ideálním případě by došlo k vymazání políčko stejně.

Jakýkoliv návrhy? Jsem strávil asi dvě hodiny zkoumáním návody na to, jak udělat takovou věc, ale přišel skoro prázdné-rukou (s výjimkou Zen Cart, z nichž jsem se docela pochopit koncept).

EDIT: překlep
Old 9. června 2009, 04:04
Administrátor Skupina

Default Business web - Setup admin kontrolované uživatele posudky

Já bych jednoduše použít wordpress s motorem na místě, pak nastavení funkce a využití jejich komentář systému.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Msn vydání, Vista - Běh je Admin. dvid Email, VoIP & IM Diskuse 0 11.října 2009 13:46
Uživatelská hesla s Admin práva Via Admin bmathews Operační systémy Windows 4 1. srpna 2009 05:27
Nejlepší free website hosting pro webové stránky? mxmad32 Web Design, hosting & SEO 9 10. ledna 2008 11:58
Jak mohu Buld Business System, řídit obchodní systém? 597 Obecné Software Chat 2 3. prosince 2007 12:30
Admin software a parentol kontrol ian65 Obecné Software Chat 2 4. srpna 2007 15:11
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.