Business web - Setup admin kontrolované uživatele posudky Udělal jsem dva rychlé vyhledávání, jeden z tohoto fóra a další z celé stránky a nic přišel s mým klíčová slova. Takže doufám, že to je na správné místo.
I'll dostaň se k jádru věci: Já jsem vytvořit internetové stránky, dost daleko na volné noze s malou high-end znalosti pro podnikání, a to již v dílech. Mám všechno, že můj klient chce přístupnosti-moudrý (ne tolik designu, ale to je jiný příběh) a jedna věc se mi pařezy o tom, jak chodí.
Klient Jsem pracující pro stránku chce na své podnikatelské stránky, které mají být věnovány uživatel posudky či recenze, komentáře, co jste. Můj klient chce předložit rozhraní, které by vedly k revizi, připomínky, atd., aby správce přístupné plochy (ideálně přes přihlašovací jsem si), v nichž můj klient může vybrat, který recenzi, komentář, posudek bude zobrazen na base 'Komentáře 'stránku. Nejlépe se zaškrtávací políčka pro zobrazení nebo se recenzi mimo stránku. V ideálním případě by došlo k vymazání políčko stejně.
Jakýkoliv návrhy? Jsem strávil asi dvě hodiny zkoumáním návody na to, jak udělat takovou věc, ale přišel skoro prázdné-rukou (s výjimkou Zen Cart, z nichž jsem se docela pochopit koncept).
EDIT: překlep |