Business ιστοσελίδα - Εγκατάσταση admin ελέγχονται, μαρτυρίες χρηστών Έκανα μια γρήγορη δύο έρευνες, μία από αυτό το φόρουμ και άλλο ένα από το σύνολο του χώρου και δεν ήρθε με τις λέξεις-κλειδιά μου. Επομένως, ελπίζω ότι αυτό είναι στη σωστή θέση.
Θα κοπεί στο ψητό: Είμαι η δημιουργία ενός δικτυακού τόπου, λίγο πολύ ελεύθερους με ελάχιστες γνώσεις υψηλού επιπέδου, για μια επιχείρηση, και είναι ήδη στα έργα. Έχω όλα όσα μου πελάτης θέλει προσβασιμότητα τρόπο (δεν έχει τόσο πολύ το σχεδιασμό, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) και ένα πράγμα μου stumped για το πώς να πάτε περίπου.
Ο πελάτης μου θέλει εργάζεται για μια σελίδα στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα της ιστοσελίδας είναι αφιερωμένο στις μαρτυρίες των χρηστών, ή σχόλια, παρατηρήσεις, τι έχετε. Ο πελάτης μου θέλει ένα υποβολή διεπαφής που θα στείλει την εξέταση, παρατήρηση, κ.λπ. στους διαχειριστές και προσπελάσιμο χώρο (κατά προτίμηση μέσω μιας σύνδεσης, φαντάζομαι), με την οποία μου πελάτης μπορεί να επιλέξει που επανεξέτασης, σχόλιο, μαρτυρία θα εμφανίζεται στην βάση »Σχόλια "σελίδα. Κατά προτίμηση με πλαίσια ελέγχου για την εμφάνιση ή την ανάληψη επανεξέτασης από την σελίδα. Ιδανικά, θα πρέπει να διαγράψει το πλαίσιο ελέγχου επίσης.
Όποιες προτάσεις; Πέρασα δύο ώρες έρευνα tutorials για το πώς να κάνετε κάτι τέτοιο, αλλά ήταν λίγο πολύ με άδεια χέρια (εκτός zen καλάθι, εκ των οποίων δεν κατάλαβα καλά την έννοια).
EDIT: typo |