μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Design, Hosting & SEO

Register

Business ιστοσελίδα - Εγκατάσταση admin ελέγχονται, μαρτυρίες χρηστών

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9η Ιουν 2009, 04:02
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Business ιστοσελίδα - Εγκατάσταση admin ελέγχονται, μαρτυρίες χρηστών

Έκανα μια γρήγορη δύο έρευνες, μία από αυτό το φόρουμ και άλλο ένα από το σύνολο του χώρου και δεν ήρθε με τις λέξεις-κλειδιά μου. Επομένως, ελπίζω ότι αυτό είναι στη σωστή θέση.

Θα κοπεί στο ψητό: Είμαι η δημιουργία ενός δικτυακού τόπου, λίγο πολύ ελεύθερους με ελάχιστες γνώσεις υψηλού επιπέδου, για μια επιχείρηση, και είναι ήδη στα έργα. Έχω όλα όσα μου πελάτης θέλει προσβασιμότητα τρόπο (δεν έχει τόσο πολύ το σχεδιασμό, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) και ένα πράγμα μου stumped για το πώς να πάτε περίπου.

Ο πελάτης μου θέλει εργάζεται για μια σελίδα στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα της ιστοσελίδας είναι αφιερωμένο στις μαρτυρίες των χρηστών, ή σχόλια, παρατηρήσεις, τι έχετε. Ο πελάτης μου θέλει ένα υποβολή διεπαφής που θα στείλει την εξέταση, παρατήρηση, κ.λπ. στους διαχειριστές και προσπελάσιμο χώρο (κατά προτίμηση μέσω μιας σύνδεσης, φαντάζομαι), με την οποία μου πελάτης μπορεί να επιλέξει που επανεξέτασης, σχόλιο, μαρτυρία θα εμφανίζεται στην βάση »Σχόλια "σελίδα. Κατά προτίμηση με πλαίσια ελέγχου για την εμφάνιση ή την ανάληψη επανεξέτασης από την σελίδα. Ιδανικά, θα πρέπει να διαγράψει το πλαίσιο ελέγχου επίσης.

Όποιες προτάσεις; Πέρασα δύο ώρες έρευνα tutorials για το πώς να κάνετε κάτι τέτοιο, αλλά ήταν λίγο πολύ με άδεια χέρια (εκτός zen καλάθι, εκ των οποίων δεν κατάλαβα καλά την έννοια).

EDIT: typo
Old 9η Ιουν 2009, 04:04
Διαχειριστής Ομάδα

Default Business ιστοσελίδα - Εγκατάσταση admin ελέγχονται, μαρτυρίες χρηστών

Θα ήθελα απλώς να χρησιμοποιούν wordpress ως κινητήρα για την τοποθεσία, στη συνέχεια, μετά εγκατάσταση και τη χρήση τους σχόλιο συστήματος.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Msn Issue, Vista - Running Όπως Admin. dvid E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 0 11 Οκτωβρίου 2009 13:46
Επαναφέρετε τον κωδικό χρήστη με δικαιώματα Διαχειριστή Via Admin bmathews Λειτουργικά συστήματα Windows 4 1 Αυγ 2009 05:27
Best δωρεάν ιστοσελίδα για τη φιλοξενία ενός δικτυακού τόπου; mxmad32 Web Design, Hosting & SEO 9 10 Ιαν 2008 11:58
Πώς Μπορώ να Buld Επιχειρησιακό Σύστημα, Διαχείριση Το Επιχειρησιακό Σύστημα? 597 Γενικά Λογισμικό Chat 2 3η Δεκ. 2007 12:30
Admin parentol λογισμικού και ελέγχων ian65 Γενικά Λογισμικό Chat 2 4η Αυγούστου 2007 15:11
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.