Poslovni web stranice - Setup admin kontrolira, korisnik Testimonials I did a quick dvaju pretraživanja, jedan od ovaj forum, a drugi za cijelu stranicu i nije došao sa svoje ključne riječi. Dakle, ja se nadam da je ovo ispravan mjesto.
Ja ću rezati na hajka: Ja sam stvaranja web stranice, ljepušan velik dio freelance s high-end malo znanja, za biznis, a ona je već u djela. Imam sve što je moj klijent želi pristupačnosti-mudar (ne toliko dizajn, ali to je priča neku drugu) i jedna stvar mi je stumped o tome da se o tome.
Klijent sam radi za zzeli stranicu na njihovim stranicama za poslovne posvećena korisnik svjedočanstva, ili osvrte, komentare, šta si. Moj klijent želi podnošenje sučelja koja bi poslali pregled, komentar, itd. za administratorsku dostupno područje (idealno kroz prijavu, JA zamisliti) u kojoj se moj klijent može odabrati koji pregled, komentar, izjava će biti prikazan na bazi 'Comments 'stranicu. Po mogućnosti sa potvrdne okvire za prikaz ili isključiti uzimajući pregled stranice. U idealnom slučaju, tu će biti izbrisati potvrdni okvir as well.
Bilo koji sugestija? Sam proveo oko dva sata istraživanju tutoriali o tome kako učiniti takvo što, ali je došao do prilično mnogo praznih ruku (osim Zen kola, od kojih nisam sasvim razumjeti koncept).
EDIT: slovoslagač |