Üzleti honlap - Beállítás admin kontrollált, felhasználói Testimonials Csináltam egy gyors keresést két, az egyik ezen a fórumon, a másik az egész telek és semmi sem jött ki a kulcsszavak. Szóval, remélem, ez a megfelelő hely.
Majd a lényegre térek: Én egy weboldal létrehozása, nagyjából szabadúszó kevés high-end ismeretek, az üzleti, és már a munkálatok. Én mindent, hogy a kliens akar hozzáférhetőség-bölcs (nem annyira a design, de ez egy másik történet), és egy dolog stumped nekem, hogy hogyan lehet kb.
Az ügyfél vagyok dolgozni akar egy oldalt, hogy üzleti weboldal is elkötelezett a felhasználói Testimonials, vagy véleménye, hozzászólások, mi van veled. Ügyfelem akar benyújtásának interfész, hogy elküldi a felülvizsgálatot, komment, stb rendszergazdai megközelíthető területen (ideális keresztül bejelentkezni, én képzelem), ahol az én ügyfél választhat, amely felülvizsgálja, megjegyzés, ajánlást fog megjelenni a bázis "Comments "oldalon. Lehetőleg jelölőnégyzetek megjelenítő vagy a felülvizsgálatot le az oldalt. Ideális esetben lenne törölni jelölőnégyzetet is.
Any suggestions? Töltöttem körülbelül két órán át kutat tutorials on hogyan kell csinálni egy ilyen dolgot, de jött nagyon sok üres kézzel (kivéve Zen Cart, amelyből nem egészen értem a fogalom).
Edit: typo |