Verslo svetainės - Parametrai admin kontroliuojamas Vartotojų atsiliepimai Aš greitai du paieškas, vieno iš šio forumo ir kitą visą svetainę ir nieko, atėjo su savo žodžius. Taigi, aš tikiuosi, kad tai yra teisingoje vietoje.
Aš Giliai Chase: Esu sukurti svetainę, gana laisvai samdomi mažai aukštos klasės žinių, verslo, ir jis jau veikia. Turiu viską, kad mano klientas nori prieinamumo-Wise (ne tiek dizaino, bet tai kita istorija) ir vienas dalykas buvo man stumped kaip vaikščioti.
Klientų Esu dirbantis nori savo verslą svetainės puslapyje turi būti skirtas Vartotojų atsiliepimai, ar apžvalgos, komentarai, ką jūs. Mano klientas nori pateikimo sąsają, kuri būtų išsiųsti peržiūrėti, komentuoti ir pan administratorius Aptarnaujama zona (geriausia per prisijungimą, aš įsivaizduoju), kurioje mano klientas gali pasirinkti, kuriuos peržiūrėti, komentuoti, atsiliepimas bus rodomas base Komentarai "puslapyje. Pageidautina varneles rodyti ar atsižvelgiant ne puslapio peržiūrai. Geriausia, jei ten bus žymės langelį Naikinti taip pat.
Any suggestions? Aš praleido apie dvi valandas tiria Pamokos apie tai, kaip tai toks dalykas, bet atėjo beveik tuščiomis rankomis (išskyrus Zen Cart, kurių aš ne visiškai suprantu koncepcija).
EDIT: klaidos |