Business mājas lapa - Setup admin kontrolē Lietotāju atsauksmes Es tā ātri divi meklēšanu, viens no šī foruma un citu no visas vietas, un nekas nāca klajā ar saviem atslēgvārdiem. Tātad, es ceru, ka šī ir pareizā vietā.
Es sagriež tramdīt: Es esmu izveidot mājas lapu, diezgan daudz ārštata maz augstas klases zināšanām, biznesa, un tā jau darbojas. Man ir viss, ka mans klients grib pieejamību, gudri (nav tik daudz projektu, bet tas ir cits stāsts), un viena lieta mani stumped par to iet runa.
Klients es esmu, kas strādā vēlas lapā to uzņēmējdarbību vietā, lai veltīta lietotāju atsauksmes, vai pārskatus, piezīmes, ko jūs esat. Mans klients grib iesniegšanas interfeiss, kas nosūta pārskatu, piezīmes, utt administratoram pieejamā platība (ideālā variantā ar ieejas, es domāju), ar kuru mans klients var izvēlēties, kuras pārbaudes, komentāru, atsauksmi tiks izstādīti bāze "Komentāri "lapā. Vēlams ar izvēles rūtiņas izlikšana vai veikt pārbaudes pie lapas. Ideālā gadījumā, būtu jābūt izdzēst rūtiņu, kā arī.
Any suggestions? Es pavadīju apmēram divas stundas pētot konsultācijas par to, kā izdarīt šādas lieta, bet parādījās diezgan daudz tukšām rokām (izņemot Zen Cart, kuras man nebija īsti saprast koncepcija).
EDIT: typo |