Firm - Instalator admin kontrolowane przez użytkownika referencje Zrobiłem dwa szybkie wyszukiwanie, jedna z tego forum, a inny w całej witrynie, a nie pojawiły się z moimi słowami kluczowymi. Więc mam nadzieję, że to jest w odpowiednim miejscu.
I'll kroi do chase: Jestem stworzenie strony internetowej, bardzo tłumaczy z niewielkim wysokiej klasy wiedza, dla biznesu, i to już w pracach. Mam wszystko, co mój klient chce dostępności-mądry (nie tyle projekt, ale to już inna historia) i jedna rzecz mnie stumped się, w jaki sposób chce.
Klient Ja chce pracować dla strony w ich działalności witryny poświęcony użytkownika referencje lub opinii, uwag, co ty. Mój klient chce składania interfejs które wysłać recenzję, uwag, itp. do administratora dostępny obszar (najlepiej za pomocą logowania, ja sobie wyobrazić), w którym mój klient może wybrać, które rewizji, komentarza, zaświadczenie zostanie wyświetlony na podstawie "Komentarze "stronę. Najlepiej z pola do wyświetlania lub biorąc recenzję off strony. Najlepiej, jeśli nie byłoby usunąć zaznaczenie pola wyboru również.
Wszelkie sugestie? Spędziłem około dwóch godzin badania samouczków, w jaki sposób to zrobić, ale pojawiły się bardzo z pustymi rękami (z wyjątkiem Zen Cart, które nie całkiem rozumiemy pojęcia).
EDIT: literówka |