| Am făcut o scurtă două percheziţii, una dintre acest forum şi un alt ansamblu de site-ul si nimic nu a venit cu meu de cuvinte cheie. Deci, sper că acest lucru este corect, în loc.
I'll cut la subiect: eu sunt crearea unui site web, destul de mult, cu puţin independenţi de înaltă sfârşitul cunoştinţe, pentru o afacere, şi este deja în lucrări. Am tot ce-mi clientul vrea accesibilitate-înţelept (nu atât de mult de design, dar care este o altă poveste) şi un singur lucru mi-a stumped cu privire la modul de a umbla de colo-colo.
Clientul Sunt de lucru pentru vrea o pagină de pe site-ul lor de afaceri să fie dedicată de utilizator, sau recenzii, comentarii, ce ai. Clientul meu vrea o prezentare de interfaţă, care ar trimite la analize, comentarii, etc accesibile la un administrator de domeniu (în mod ideal, printr-un login, îmi imaginez), în care clientul meu posibilitatea de a selecta care revizuire, comentariu, comentariu va fi afişat pe baza "Comentarii "paginii. De preferinţă, cu casetele de selectare pentru afişarea sau de a lua o revizuire în afara paginii. În mod ideal, ar exista o caseta de validare a şterge, de asemenea.
Orice sugestii? Mi-am petrecut doi oră despre tutoriale de cercetare cu privire la modul de a face un astfel de lucru, dar a venit destul de mult cu mâinile goale (salva Zen Cart, de care nu am fost destul de înţelege conceptul).
EDIT: greşeli |