Business web - Setup admin kontrolovanej užívateľa posudky Urobil som dva rýchle vyhľadávanie, jeden z tohto fóra a ďalšie z celej stránky a nič prišiel s mojím kľúčové slová. Takže dúfam, že to je na správne miesto.
I'll dostaň sa k jadru veci: Ja som vytvoriť internetové stránky, dosť ďaleko na voľnej nohe s malou high-end znalosti pre podnikanie, a to už v dielach. Mám všetko, že môj klient chce prístupnosti-moudrý (ne toľko designu, ale to je iný príbeh) a jedna vec sa mi pne o tom, ako chodí.
Klient Som pracujúci pre stránku chce na svoje podnikateľské stránky, ktoré majú byť venované užívateľ posudky alebo recenzie, komentáre, čo ste. Môj klient chce predložiť rozhranie, ktoré by viedli k revízii, pripomienky, atď, aby správca prístupne plochy (ideálne cez prihlasovacie som si), v ktorých môj klient môže vybrať, ktorý recenzi, komentár, posudok bude zobrazený na base 'Komentáre 'stránku. Najlepšie sa zaškrtávacie políčka pre zobrazenie alebo sa recenzi mimo stránku. V ideálnom prípade by došlo k vymazaniu políčko rovnako.
Akýkoľvek návrhy? Som strávil asi dve hodiny skúmaním návody na to, ako urobiť takú vec, ale prišiel skoro prázdne-rúk (s výnimkou Zen Cart, z ktorých som sa docela pochopiť koncept).
EDIT: překlep |