Пословни уеб странице - Сетуп админ контролише, корисник Тестимониалс И дид а куицк двају претраге, један од овај форум, а други за целу страницу и није дошао са своје кључне речи. Дакле, ја се надам да је ово исправан место.
Ја ћу резати на Хајка: Ја сам стварања веб странице, згодан велик део фрееланце са хигх-енд мало знања, за бизнис, а она је већ у дела. Имам све што је мој клијент жели приступачности-мудар (не толико дизајн, али то је прича неку другу) и једна ствар ми је стумпед о томе да се о томе.
Клијент сам ради за ззели презентацију на њиховим страницама за пословне посвећена корисник свједочанства, или осврт, коментаре, шта си. Мој клијент жели подношење интерфејса која би послали преглед, коментар, итд за администраторску доступно подручје (идеално кроз пријаву, ЈА замислити) у којој се мој клијент може изабрати који преглед, коментар, изјава ће бити приказан на бази 'Цомментс 'страницу. По могућности са избор у пољима за потврду за приказ или искључити узимајући преглед странице. У идеалном случају, ту ће бити избрисати потврдни оквир ас уелл.
Било који сугестија? Сам провео око два сата истраживању туториали о томе како да урадим такво шта, али је дошао до прилично много празних руку (осим Зен кола, од којих нисам сасвим разумети концепт).
Едит: словослагач |