az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Web Tasarım, Hosting ve SEO

Register

İş web sitesi - Kur yönetici kontrollü, kullanıcının referansları

Reply

Konu Araçları
Old 9 Haziran 2009, 04:02
Yeni Üye Grubu

Default İş web sitesi - Kur yönetici kontrollü, kullanıcının referansları

Ben anahtar kelimeler ile geldi hızlı bir iki arar, bu forumun ve diğer tüm siteye ve hiçbir şey yapmadı. Peki, bu doğru yerde olduğunu umuyoruz.

Ben takip ayırmak olacaktır: Ben, küçük high-end bilgi hemen hemen bağımsız bir web sitesi oluşturma am, bir işletme için, ve zaten işlerin içinde. Ben her şeyi müşteri erişilebilirlik tarzında (o kadar çok tasarım, istiyor ama bu farklı bir hikaye) ve bir şey beni nasıl gitmek için stumped vardır.

Ben çalışıyorum İstemci kullanıcı referansları veya değerlendirme, yorum, ne var adanmış olması için iş sitesinde bir sayfa istiyor. Müvekkilim bir yönetici erişilebilir alana bir giriş (ideal ile I) hayal olan müşteri inceleme, yorum, bonservis temel 'yorumları da görüntülenir seçebilirsiniz bu inceleme göndermek bir gönderme arayüzü, yorum vb istiyor 'sayfası. Tercihen onay kutularını ile görüntülenmesi veya sayfanın bir inceleme ayırdığınız için. İdeal olarak, bir de onay kutusunu silmek olacaktır.

Any suggestions? Ben nasıl böyle bir şey yapmak için kılavuzlar araştırma hakkında iki saat geçirdim ama hemen hemen boş çıktı eli (zir sepeti, kaydetmek ve ben çok kavramı anlamak didn't) ve.

EDIT: yazım hatası
Old 9 Haziran 2009, 04:04
Yönetici Grubu

Default İş web sitesi - Kur yönetici kontrollü, kullanıcının referansları

Ben sadece site için motoru olarak, daha sonra kurulum sonrası WordPress kullanacağınız ve yorum sistemi kullanın.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından