İş web sitesi - Kur yönetici kontrollü, kullanıcının referansları Ben anahtar kelimeler ile geldi hızlı bir iki arar, bu forumun ve diğer tüm siteye ve hiçbir şey yapmadı. Peki, bu doğru yerde olduğunu umuyoruz.
Ben takip ayırmak olacaktır: Ben, küçük high-end bilgi hemen hemen bağımsız bir web sitesi oluşturma am, bir işletme için, ve zaten işlerin içinde. Ben her şeyi müşteri erişilebilirlik tarzında (o kadar çok tasarım, istiyor ama bu farklı bir hikaye) ve bir şey beni nasıl gitmek için stumped vardır.
Ben çalışıyorum İstemci kullanıcı referansları veya değerlendirme, yorum, ne var adanmış olması için iş sitesinde bir sayfa istiyor. Müvekkilim bir yönetici erişilebilir alana bir giriş (ideal ile I) hayal olan müşteri inceleme, yorum, bonservis temel 'yorumları da görüntülenir seçebilirsiniz bu inceleme göndermek bir gönderme arayüzü, yorum vb istiyor 'sayfası. Tercihen onay kutularını ile görüntülenmesi veya sayfanın bir inceleme ayırdığınız için. İdeal olarak, bir de onay kutusunu silmek olacaktır.
Any suggestions? Ben nasıl böyle bir şey yapmak için kılavuzlar araştırma hakkında iki saat geçirdim ama hemen hemen boş çıktı eli (zir sepeti, kaydetmek ve ben çok kavramı anlamak didn't) ve.
EDIT: yazım hatası |