менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Бізнес-сайт - Налагодження Admin контролюється, відгуки користувачів

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 червня 2009, 04:02
Нові члени групи

Default Бізнес-сайт - Налагодження Admin контролюється, відгуки користувачів

Я зробив два швидких пошуків, одного цього форуму, а інший весь сайт і нічого не вийшло з моїм ключовими словами. Отже, я сподіваюся, що це знаходиться в правильному місці.

Я Cut To The Chase: Я створюю свій сайт, в значній мірі незалежним з невеликим High-End знань, для бізнесу, і це вже в роботі. У мене є все, що мій клієнт хоче доступність-мудрою (не так дизайн, але це вже інша історія) і одна річ мене в глухий кут, як ходити.

Клієнт я працюю на сторінці хоче на їх бізнес-сайт, щоб бути присвячений Ваші враження, рецензії, коментарі, що хочете. Мій клієнт хоче представлення інтерфейсу, що б відправити огляд, коментарі і т.д., адміністратору доступні площі (в ідеалі через Увійти, я думаю), в якому мій клієнт може вибрати, який огляд, коментарі, характеристики будуть відображатися на базі 'Коментарі сторінку ". Бажано з прапорець для відображення або беручи огляд зі сторінки. В ідеалі було б видалити прапорець також.

Будь-які пропозиції? Я провів близько двох годин дослідження керівництвом про те, як зробити таку річ, але підійшов майже з порожніми руками (Save Zen Cart, про які я не зовсім розумію концепцію).

EDIT: опечатка
Old 9 червня 2009, 04:04
Адміністратор групи

Default Бізнес-сайт - Налагодження Admin контролюється, відгуки користувачів

Я б просто використовувати WordPress як двигун для сайту, то його встановлення на посаду і використовувати свій коментар системі.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Msn випуску, Vista - Запуск із правами адміністратора. dvid Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 0 11 жовтня 2009 13:46
Скидання пароля користувача з правами адміністратора Admin Via bmathews Операційні системи Windows 4 1 серпня 2009 05:27
Кращі безкоштовні веб-сайту для хостингу веб-сайту? mxmad32 Веб дизайн, хостинг & SEO 9 10 січня 2008 11:58
Як я можу Buld Бізнес Системи управління бізнес-системи? 597 General Software чат 2 3 грудня 2007 12:30
Адміністратор програми і контроль parentol ian65 General Software чат 2 4 серпня 2007 15:11
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.