Бізнес-сайт - Налагодження Admin контролюється, відгуки користувачів Я зробив два швидких пошуків, одного цього форуму, а інший весь сайт і нічого не вийшло з моїм ключовими словами. Отже, я сподіваюся, що це знаходиться в правильному місці.
Я Cut To The Chase: Я створюю свій сайт, в значній мірі незалежним з невеликим High-End знань, для бізнесу, і це вже в роботі. У мене є все, що мій клієнт хоче доступність-мудрою (не так дизайн, але це вже інша історія) і одна річ мене в глухий кут, як ходити.
Клієнт я працюю на сторінці хоче на їх бізнес-сайт, щоб бути присвячений Ваші враження, рецензії, коментарі, що хочете. Мій клієнт хоче представлення інтерфейсу, що б відправити огляд, коментарі і т.д., адміністратору доступні площі (в ідеалі через Увійти, я думаю), в якому мій клієнт може вибрати, який огляд, коментарі, характеристики будуть відображатися на базі 'Коментарі сторінку ". Бажано з прапорець для відображення або беручи огляд зі сторінки. В ідеалі було б видалити прапорець також.
Будь-які пропозиції? Я провів близько двох годин дослідження керівництвом про те, як зробити таку річ, але підійшов майже з порожніми руками (Save Zen Cart, про які я не зовсім розумію концепцію).
EDIT: опечатка |