![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Аз никога не са прави публикуване на уеб сайта преди и мисля, че имам нужда от малко помощ от вас, защото сега Аз съм на една интернет страница за нашия спорт отбор, това е частен, и аз искам да получи домейн име. Виждал съм много евтина компания, която продава домейн, като Google го продаде за 10 bux / година. godadygo продават го за подобни 15 bux / година ... Въпреки това, аз да не съм сигурен за това как тя наистина работи. Аз не разполагат със сървър или на компютър, който е на разположение IIS инсталирате. Аз не се скъпи да направя моя компютър уязвими по интернет. И така, на въпроса ми е мястото, където може да се получи добър и сигурен домакин, които продават домейн и ще фирмата, която ми продаде домейна също ще ми предостави място за съхранение на тяхно място, така че да може да качите всичките ми уебсайт съдържание? Благодаря пак момчета. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зависи от това какво купуват, можете да си купите домейн от една компания и приемащите го с друг, или купуват както от същата компания. Колкото по-късно ще има смисъл, ако сте началото.