![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj, Nikdy jsem udělal před zveřejněním internetové stránky a myslím si, že potřebuju trochu pomoct od vás hned, protože Jsem vytvořit webové stránky pro náš sport týmu, je to soukromé, a já chci získat doménové jméno. Viděl jsem hodně levné společnosti, které prodávají domény, jako Google prodat za 10 bux / rok. godadygo prodat ji rád 15 bux / rok ... Jsem však nebyla jistá, jak to vlastně funguje. Nemám k dispozici server nebo PC, který má IIS nainstalovat. i drahý není na mém počítači zranitelné přes internet. ano, moje otázka je, kde se mohu dostat dobré a bezpečné host, které prodávají domény a společnosti, které prodávají domény mi bude rovněž poskytovat mi úložný prostor na jejich umístění tak, že můžu nahrát všechny mé webové stránce obsahu? díky kluci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Záleží na tom, co si koupíte, můžete si zakoupit doménu z jedné společnosti a host s jinou, nebo si zakoupit oba od stejného podniku. Čím později bude mít smysl, pokud máte začít.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Kde koupit doménové jméno? | orangemanta | Web Design, hosting & SEO | 10 | 20. duben 2009 00:08 |
| Domain transfer / hosting téma | dmis85 | Web Design, hosting & SEO | 3 | 20. duben 2009 00:03 |
| Web hostingové služby pro mé website.I koukám na webhostingové služby, které umožňují | zion9495 | Web Design, hosting & SEO | 1 | 6. Září 2007 22:45 |
| VS hostingu zdarma Placený hosting! | Travis2k7 | Web Design, hosting & SEO | 1 | 30. srpna 2007 19:05 |
| Doména není k dispozici? | MJSPC | Operační systémy Windows | 1 | 30. červen 2007 07:59 |
| Thread Nástroje | |
| |