menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Zakoupení domény a hosting

Reply

Thread Nástroje
Old 5. června 2009, 08:52
Nový člen skupiny

Default Zakoupení domény a hosting

ahoj,

Nikdy jsem udělal před zveřejněním internetové stránky a myslím si, že potřebuju trochu pomoct od vás hned, protože
Jsem vytvořit webové stránky pro náš sport týmu, je to soukromé, a já chci
získat doménové jméno. Viděl jsem hodně levné společnosti, které prodávají domény,
jako Google prodat za 10 bux / rok. godadygo prodat ji rád 15 bux / rok ...

Jsem však nebyla jistá, jak to vlastně funguje. Nemám k dispozici server nebo PC, který má IIS nainstalovat. i drahý není na mém počítači zranitelné přes internet.

ano, moje otázka je, kde se mohu dostat dobré a bezpečné host, které prodávají domény a společnosti, které prodávají domény mi bude rovněž poskytovat mi úložný prostor na jejich umístění tak, že můžu nahrát všechny mé webové stránce obsahu?

díky kluci.
Old 5. června 2009, 09:04
Administrátor Skupina

Default Zakoupení domény a hosting

Záleží na tom, co si koupíte, můžete si zakoupit doménu z jedné společnosti a host s jinou, nebo si zakoupit oba od stejného podniku. Čím později bude mít smysl, pokud máte začít.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Kde koupit doménové jméno? orangemanta Web Design, hosting & SEO 10 20. duben 2009 00:08
Domain transfer / hosting téma dmis85 Web Design, hosting & SEO 3 20. duben 2009 00:03
Web hostingové služby pro mé website.I koukám na webhostingové služby, které umožňují zion9495 Web Design, hosting & SEO 1 6. Září 2007 22:45
VS hostingu zdarma Placený hosting! Travis2k7 Web Design, hosting & SEO 1 30. srpna 2007 19:05
Doména není k dispozici? MJSPC Operační systémy Windows 1 30. červen 2007 07:59
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.