![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| γεια σου, Ποτέ δεν έχω κάνει πριν από τη δημοσίευση μιας ιστοσελίδας και νομίζω ότι χρειάζονται μια μικρή βοήθεια από τώρα λόγω Είμαι μια ιστοσελίδα για την ομάδα μας, ο αθλητισμός, είναι ιδιωτικό, και θέλω ώστε να έχετε ένα όνομα τομέα. i δει πολύ φθηνή εταιρεία που πωλεί τομέα, όπως το google πωλήσει για 10 bux / έτος. godadygo πωλήσει για ομοειδή 15 bux / έτος ... Ωστόσο, δεν είμαι σίγουρος για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί πραγματικά. Δεν έχω έναν διακομιστή ή ένα διαθέσιμο υπολογιστή που έχει IIS εγκατάσταση. i αγαπητέ να μην κάνει ο υπολογιστής μου ευάλωτες στο διαδίκτυο. ναι, η ερώτησή μου είναι εάν μπορώ να πάρω μια καλή και ασφαλή χώρο υποδοχής και ότι θα πωλήσει την εταιρεία που πωλεί το όνομα μου θα ήθελα επίσης να παρέχουν σε αποθηκευτικό χώρο η θέση τους ώστε να μπορέσω να φορτώσετε όλα τα περιεχόμενα του ιστοχώρου μου; ευχαριστώ και πάλι παιδιά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εξαρτάται από το τι θα αγοράσετε, μπορείτε να αγοράσετε έναν τομέα από τη μία επιχείρηση υποδοχής και με ένα άλλο, ή να αγοράσουν και οι δύο από την ίδια εταιρεία. Η τελευταία θα έχει νόημα αν είναι να ξεκινάμε.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πού να αγοράσετε ένα domain name; | orangemanta | Web Design, Hosting & SEO | 10 | 20 Απρ 2009 00:08 |
| Domain μεταβίβαση / φιλοξενία θέμα | dmis85 | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 20 Απρ 2009 00:03 |
| Web hosting για την υπηρεσία μου website.I Αναζητώ μια διαδικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει τη φιλοξενία | zion9495 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 6η Σεπτεμβρίου 2007 22:45 |
| Δωρεάν Φιλοξενία VS Αμειβόμενος Hosting! | Travis2k7 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 30 Αυγ 2007 19:05 |
| Τομέας Μη διαθέσιμη;;; | MJSPC | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 30 Ιουν 2007 07:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |