manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Dizajn, Hosting & SEO

Register

Kupnja domene i hosting

Reply

Thread Tools
Old 5. lipnja 2009, 08:52
Novi član grupe

Default Kupnja domene i hosting

zdravo,

Nikad nisam učinio izdavanja website prije i ja mislim da je potrebno malo pomoći od tebe, jer sada
I am making website za naše sportske reprezentacije, to je privatno, a ja želim
dobiti naziv domene. vidio sam dosta jeftine kompanije koje prodaju domene,
kao što su Google prodati ga za 10 bux / godinu. godadygo prodati kao što je za 15 bux / godina ...

Međutim, nisam siguran da se o tome kako se zapravo radi. JA dont 'imati poslužitelj ili računalo koje ima na raspolaganju instalirati IIS. i da ne čine dragi moj računalo ranjivim preko interneta.

je tako, moje pitanje je gdje mogu dobiti dobar i siguran domaćin koji prodaju domena i da će tvrtke koje prodaju mene domenu će također osigurati mene skladišnog prostora na njihov položaj, tako da ja mogu uploadati sve moje web sadržaja?

hvala opet momci.
Old 5. lipnja 2009, 09:04
Administrator Group

Default Kupnja domene i hosting

To ovisi o tome što kupiti, možete kupiti domenu od jedne firme i domaćin je s drugom, ili kupiti oba iz iste tvrtke. Kasnije bi smisla ako počinju out.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Gdje kupiti naziv domene? orangemanta Web Dizajn, Hosting & SEO 10 20. travanj 2009 00:08
Transfer domena / hostinga tema dmis85 Web Dizajn, Hosting & SEO 3 20. travanj 2009 00:03
Web hosting usluge za moj website.I am obličje za web hosting uslugu koja omogućuju zion9495 Web Dizajn, Hosting & SEO 1 6. Sep 2007 22:45
Besplatni Hosting VS Plaćeni Hosting! Travis2k7 Web Dizajn, Hosting & SEO 1 30. kolovoz 2007 19:05
Domena nije dostupan? MJSPC Windows Operating Systems 1 30. lipnja 2007 07:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.