![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| zdravo, Nikad nisam učinio izdavanja website prije i ja mislim da je potrebno malo pomoći od tebe, jer sada I am making website za naše sportske reprezentacije, to je privatno, a ja želim dobiti naziv domene. vidio sam dosta jeftine kompanije koje prodaju domene, kao što su Google prodati ga za 10 bux / godinu. godadygo prodati kao što je za 15 bux / godina ... Međutim, nisam siguran da se o tome kako se zapravo radi. JA dont 'imati poslužitelj ili računalo koje ima na raspolaganju instalirati IIS. i da ne čine dragi moj računalo ranjivim preko interneta. je tako, moje pitanje je gdje mogu dobiti dobar i siguran domaćin koji prodaju domena i da će tvrtke koje prodaju mene domenu će također osigurati mene skladišnog prostora na njihov položaj, tako da ja mogu uploadati sve moje web sadržaja? hvala opet momci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To ovisi o tome što kupiti, možete kupiti domenu od jedne firme i domaćin je s drugom, ili kupiti oba iz iste tvrtke. Kasnije bi smisla ako počinju out.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Gdje kupiti naziv domene? | orangemanta | Web Dizajn, Hosting & SEO | 10 | 20. travanj 2009 00:08 |
| Transfer domena / hostinga tema | dmis85 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 3 | 20. travanj 2009 00:03 |
| Web hosting usluge za moj website.I am obličje za web hosting uslugu koja omogućuju | zion9495 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 6. Sep 2007 22:45 |
| Besplatni Hosting VS Plaćeni Hosting! | Travis2k7 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 30. kolovoz 2007 19:05 |
| Domena nije dostupan? | MJSPC | Windows Operating Systems | 1 | 30. lipnja 2007 07:59 |
| Thread Tools | |
| |