![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| labas, i have never done leidybos svetainėje prieš ir aš manau, reikia šiek tiek pagalbos iš jūsų dabar, nes aš priimant mūsų sporto komandos interneto svetainėje, ji yra privati, ir aš noriu gauti domeno vardą. Mačiau pigaus bendrovė aikštelė kad parduoti domeną, kaip Google, parduoti už 10 BUX per metus. godadygo parduoti už pvz 15 BUX per metus ... Tačiau aš nesu tikras, kad, kaip ji iš tiesų veikia. Aš neturiu serverio, ar galima kompiuteryje, kuris IIS įdiegti. Aš ne brangusis, kad mano kompiuteris pažeidžiamas per internetą. taigi, mano klausimas yra, kur galėčiau rasti gerą ir patikimą kompiuteris, parduoti domeną ir bendrovės, kurios parduoda mane domenas taip pat bus suteikti man atminties savo vietą, kad galiu įkelti savo svetainės turinį? Thanks again guys. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai priklauso nuo to, ką pirkti, galite nusipirkti domeną iš vienos įmonės ir priimančiosios jį su kitu, arba pirkti abu iš tos pačios įmonės. Vėliau būtų prasminga, jei pradedate.