![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj, Nikdy som urobil pred zverejnením internetovej stránky a myslím si, že potřebuju trochu pomoct od vás hneď, pretože Som vytvorenie webovej stránky pre náš šport tímu, je to súkromné, a já chci získať doménové meno. Videl som veľa lacné spoločnosti, ktoré predávajú domény, ako Google predať za 10 Bux / rok. godadygo predať ju rád 15 Bux / rok ... Som však nebola istá, ako to vlastne funguje. Nemám k dispozícii server alebo PC, ktorý má IIS nainštalovať. i drahý nie je na mojom počítači zraniteľné cez internet. áno, moje otázka je, kde sa môžem dostať dobré a bezpečné hosť, ktoré predávajú domény a spoločnosti, ktoré predávajú domény mi bude tiež poskytovať mi úložný priestor na ich umiestnenie tak, že môžem nahrať všetky mojej webovej stránke obsahu? vďaka chlapci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Záleží na tom, čo si kúpite, môžete si zakúpiť doménu z jednej spoločnosti a hosť s inou, alebo si zakúpiť oba od rovnakého podniku. Čím neskôr bude mať zmysel, ak máte začať.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Kde kúpiť doménové meno? | orangemanta | Web Design, hosting & SEO | 10 | 20. apríl 2009 00:08 |
| Domain transfer / hosting tému | dmis85 | Web Design, hosting & SEO | 3 | 20. apríl 2009 00:03 |
| Web hostingovej služby pre mojej website.I koukám na webhostingové služby, ktoré umožňujú | zion9495 | Web Design, hosting & SEO | 1 | 6. September 2007 22:45 |
| VS hostingu zdarma Platený hosting! | Travis2k7 | Web Design, hosting & SEO | 1 | 30. augusta 2007 19:05 |
| Doména nie je k dispozícii? | MJSPC | Operačné systémy Windows | 1 | 30. jún 2007 07:59 |
| Thread Tools | |
| |