![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| здраво, Никад нисам учинио издавања уебсите пре и ја мислим да је потребно мало помоћи од тебе, јер сада И ам макинг уебсите за наше спортске репрезентације, то је приватно, а ја желим добити назив домена. видео сам доста јефтине компаније које продају домена, као што су Гоогле продати га за 10 букс / годину. годадыго продати као што је за 15 букс / година ... Међутим, нисам сигуран да се о томе како да се заправо ради. ЈА донт 'имати сервер или рачунар које има на располагању инсталирате ИИС. и да не чине драги мој рачунар рањиви преко интернета. је тако, моје питање је где могу добити добар и сигуран домаћин који продају домена и да ће компаније које продају мене домен ће такође обезбиједити мене складишног простора на њихов положај, тако да ја могу уплоадати све моје уеб садржаја? хвала опет момци. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То зависи о томе шта купити, можете да купите домен од једне фирме и домаћин је с другом, или купити оба из исте компаније. Касније би смисла ако почињу оут.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Где купити назив домена? | орангеманта | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 10 | 20 април 2009 00:08 |
| Трансфер домена / хостинга тема | дмис85 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 3 | 20 април 2009 00:03 |
| Уеб хостинг услуге за мој уебсите.И сам хандсоме за уеб хостинг услугу која омогућавају | зион9495 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 6. Сеп 2007 22:45 |
| Бесплатни Хостинг ВС Плаћени Хостинг! | Травис2к7 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 30 аугуст 2007 19:05 |
| Домен није доступан? | МЈСПЦ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 30. јуна 2007 07:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |