![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Я ніколи не робив публікацію сайт, а потім і я думаю, мені потрібна невелика допомога від вас зараз, тому що Я роблю сайт для нашої спортивної команди, це особисте, і я хочу отримати доменне ім'я. Я бачив багато дешевих компаній, які продають домен Як і Google продати його за 10 Bux / рік. godadygo продати його за 15, як спонсор / год ... Однак я не впевнений, як вона фактично працює. У мене немає сервера або ПК, які доступні має установку IIS. Я не дорогою, щоб мій комп'ютер вразливим через Інтернет. Отже, мій питання, де я можу отримати гарний і безпечний хост, домен і буде продавати компанію, яка мені продати домен буде також надати мені простір на своїй позиції, так що я можу завантажити весь вміст мого сайту? Ще раз спасибі хлопці. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це залежить від того, що ви купуєте, ви можете купити домен від однієї компанії та розміщувати його з іншим, або купити як з тією ж компанією. Пізніше б сенс, якщо ви починаєте.