![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Може ли някой обясняват ползите от знаеше това? Моят приятел, няма да спра да ходя на около него, както ако той знае как да се сам ... Аз просто искам да го затвори, а може би още ми познания за компютри, така че ако някой може да го сума в кратко изречение / параграф или връзката ми сайт, който ще бъде много оценявам. |
|
| |||
| |||
| Unix / Linux първоначално са написани на C С еволюира в C + + C + + morphed в Java M $ spited Java и C #, разработени Всички езици 4 акции основна структура, но има малко да избират между Java и C # сега, с изключение на Java е отворена и се използва от много уеб сървъри. Не сте сигурни дали C # се използва в нищо! С еволюира, тъй като неговата основна структура е изразителен и той имаше някои много несигурни функции, които са причина за повечето вируси и троянски в софтуера. Например бихте могли да направите масив има дължина 100, но след това достъпът елемент 2008!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha аз чета 1000 думата книга за Unix операционна система и С и Майк обобщи, че в няколко думи
| |||
| |||
| Гукам хиляда думи! Това трябва да е взето след няколко минути!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Цитат:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : ро ет:![]() |
|
| |||
| |||
| са някои от моите постове бяха изтрити? Аз афиш отговор на това, че там isn't |
|
| |||
| |||
| се случи с мен, дори конци. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C + + е език, почти всички програми са написани инча Той е бърз, това е относително ниско ниво (не подувам като Java), и това е добре подхожда за обектно-ориентирани.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитат: