![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mohl by někdo vysvětlit výhody vědomím těchto? Můj přítel se nezastaví jde o to, jako kdyby věděl, jak na sebe ... Já jen chci, aby zavřel jej a možná i další mé znalosti o počítačích, takže pokud někdo mohl suma je v krátké větě / odstavci nebo mi odkaz na stránku, která by byla velmi oceňovány. |
|
| |||
| |||
| Unix / Linux byl původně napsán v jazyce C C rozvinul v C + + C + + morphed do jazyka Java M $ spited Javě a rozvinuté C # Všechny 4 jazyky sdílejí základní strukturu, ale existuje jen málo, aby se rozhodly mezi Java a C # hned, kromě Java je otevřená a je používán na mnoha internetových serverech. Nejste si jisti, C #, pokud je použit v nic! C vyvíjela, protože její základní struktura byla jadrný a měla některé velmi nebezpecne znaky, které jsou příčinou většiny virů a trojských koní v softwaru. Například byste mohli udělat array mít délku 100, ale pak přístup prvek 2008!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha i přečíst 1000 slov knihy o unixový operační systém a c a mike shrnout to do pár slov
| |||
| |||
| Vrkat tisíc slov! , Že musí přijmout několik minut!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| mají některé mé příspěvky byly smazány? i vyslaným odpověď na to, tam isnt |
|
| |||
| |||
| stává se mi, i závity. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C + + je jazyk, téměř všechny moderní programy jsou psány palců Je to rychlé, je to poměrně nízko-(ne udit, jako Java), a je to dobře-vhodný pro objektově-orientovaný.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citace: