![]() |
|
| |||
| |||
| Θα μπορούσε κάποιος να εξηγήσει τα οφέλη της γνωρίζουν αυτά; Ο φίλος μου δεν θα σταματήσει να τρέχει γι 'αυτό, σαν να γνωρίζει πώς να τον εαυτό του ... Θέλω μόνο να τον κλείσουμε και ίσως περαιτέρω τις γνώσεις μου για τους υπολογιστές, ώστε αν κάποιος θα μπορούσε να ολοκληρώσω μια σύντομη πρόταση / σκέψη μου ή σύνδεση με μια τοποθεσία που θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό. |
|
| |||
| |||
| Unix / Linux αρχικά ήταν γραμμένη σε C C εξελιχθεί σε C + + C + + morphed σε Java M $ spited Java και αναπτύχθηκε C # Όλα 4 γλώσσες μοιράζονται μια βασική δομή, αλλά υπάρχουν λίγα να επιλέξουν μεταξύ Java και C # τώρα, εκτός από Java είναι ανοικτή, και χρησιμοποιείται σε πολλές web servers. Δεν είστε σίγουροι αν C # χρησιμοποιείται σε τίποτα! C εξελιχθεί επειδή η βασική δομή ήταν λιτός και αυτό είχε κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που είναι επισφαλής η αιτία των περισσότερων ιών και trojans σε λογισμικό. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να κάνετε μια σειρά έχουν μήκος 100 και στη συνέχεια πρόσβαση στοιχείο 2008!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha διάβασα 1000 λέξη βιβλίο για το λειτουργικό σύστημα UNIX και c και mike συνόψισε αυτό σε λίγες λέξεις
| |||
| |||
| Ερωτολογώ χίλιες λέξεις! Αυτό πρέπει να έχει λίγα λεπτά!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : ro fl:![]() |
|
| |||
| |||
| έχουν ορισμένες θέσεις μου έχει διαγραφεί; i δημοσιεύτηκε μια απάντηση σε αυτό που υπάρχει isn't |
|
| |||
| |||
| συμβαίνει σε μένα, ακόμη και κλωστές. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C + + είναι η γλώσσα σχεδόν σε όλα τα σύγχρονα προγράμματα είναι γραμμένα in. Είναι γρήγορο, είναι σχετικά χαμηλό επίπεδο (δεν πρήζω όπως Java), και είναι καλά προσαρμοσμένα για το αντικείμενο με προσανατολισμό.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα: