![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mogao netko objasniti pogodnosti znajući ove? Moj prijatelj neće prestati događa oko njega, kao da on zna kako sam ... JA pravedan ištanje to pričepiti ga i možda dodatno moje znanje o računalima pa ako itko mogao sum it up u kratkom rečenica / stavku ili vezu me na stranice koje bi bilo mnogo poštovati. |
|
| |||
| |||
| Unix / Linux su izvorno napisane u C C evoluirala u C + + C + + Java morphed u M $ spited Java i C # razvijenim Sva 4 jezici dijele temeljne strukture ali je malo birati između Java i C # sada, osim Java je otvoren, a koriste se na mnogim web poslužitelja. Niste sigurni, ako C # se koristi u ništa! C evoluirala, jer je njezina osnovna struktura sažet i imao neke vrlo nesigurni značajke koje su uzrok većine virusa i trojans u softveru. Na primjer, mogli biste napraviti niz duljine su 100, ali onda pristupiti elementu 2008!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha ja pročitati 1000 riječi o knjizi Unix operacijskog sustava i c i Mike sažeta je u nekoliko riječi
| |||
| |||
| Gukati govori tisuću riječi! To se mora imati nekoliko minuta!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : ro fl:![]() |
|
| |||
| |||
| su neke od mojih postova je izbrisana? I posted odgovor na to da nije tamo |
|
| |||
| |||
| dogodi mi se, čak niti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C + + je jezik gotovo svi moderni programi su pisani u. Ovo je brz, to je relativno niske razine (ne naduti kao Java), i to je dobro prilagođen za objektno-orijentirana.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote: