![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tudna valaki magyarázatot, hogy tudjuk ezeket az előnyöket? A barátom nem áll folyik róla, mint aki tudja, hogy hogyan kell magát ... Csak azt akarom, hogy fogd fel, és talán további tudomásom számítógépeken így ha bárki Összefoglalva egy rövid mondat / bekezdés vagy a link, hogy egy oldal, amely sokkal appreciated. |
|
| |||
| |||
| Unix / Linux eredetileg C-ben írt C fejlődött a C + + C + + morphed a Java M $ spited Java és C # kidolgozott Minden 4 nyelven részesedése egy alapvető struktúra kialakítását, de ez kevés, hogy válasszanak a Java és C # jelenleg, kivéve a Java-nyitva van, és amelyet számos web szervereket. Nem biztos, C # használt semmit! C alakult, mert az alap-struktúra tömör és volt néhány nagyon bizonytalan jellemzők, amelyek az oka a legtöbb trójai vírusok és a szoftvert. Például meg lehetne tenni egy tömbben van hossza 100, de utána való elem 2008!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha Elolvastam a 1000 szót könyvet a Unix operációs rendszer és a C-és mike összefoglalta azt a néhány szót
| |||
| |||
| Coo ezer szó! Ezt meg kell tennie néhány perc alatt!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| néhány hozzászólás én törölték? I posted a válasz erre, hogy ott isnt |
|
| |||
| |||
| történik velem, még a szálakat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C + + az a nyelv szinte minden modern programok írásbeli hüvelyk Ez a gyors, ez viszonylag alacsony (nem duzzad, mint a Java), és ez jól alkalmas objektum-orientált.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Idézet: