![]() |
|
| |||
| |||
| מישהו יכול להסביר את היתרונות של הידיעה אלה? חבר שלי לא יחדלו הולך על זה כאילו הוא יודע על עצמו ... אני רק רוצה להשתיק אותו, אולי עוד יותר את הידע במחשבים, אז אם מישהו יכול לסכם את זה בבית משפט קצר / הפסקה או לקשר אותי לאתר זה יהיה הרבה יותר מוערך. |
|
| |||
| |||
| Unix / Linux היו במקור כתוב ב-C התפתח לתוך C + + C C + + morphed לתוך ג 'אווה ז $ spited Java ופיתח C # כל 4 שפות לשתף מבנה בסיסי אבל יש מעט מאוד לבחור בין ג 'אווה ו-C # עכשיו, למעט ג' אווה פתוח ומשמש רבות על שרתי אינטרנט. לא בטוח אם C # משמש כלום! C התפתח בגלל המבנה הבסיסי שלו היה קצר וזה היה מאוד לא בטוח כמה תכונות שהן הגורם הכי וירוסים ו trojans בתוכנה. לדוגמה אתה יכול לעשות מערך באורך 100 יש גישה אבל אז רכיב 2008!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha קראתי ספר Word 1000 על מערכת ההפעלה UNIX ו-C ו מייק מסוכם אותו בעוד כמה מילים
| |||
| |||
| Coo אלף מילים! זה חייב להיות לקחו כמה דקות!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| יש כמה הודעות שלי נמחקה? אני פורסם חוזר זו כי יש isn't |
|
| |||
| |||
| קורה לי, אפילו הפתילים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C + + היא שפה מודרנית כמעט כל התוכניות כתובים למערכת זה מהיר, זה ברמה נמוכה יחסית (לא bloat כמו ג 'אווה), וזה גם מתאים ל-Object-oriented.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ציטוט: