![]() |
|
| |||
| |||
| Ar kas nors paaiškinti žinoti šias išmokas? Mano draugas won't stop vyksta apie tai, kaip, jei jis žino, kaip save ... i just wanna odosobni jį, o gal ir toliau mano žinios apie kompiuterius, kad jei kiekvienas galėtų sumą jį į trumpą sakinį / punktą arba nuorodą mane svetainę, kad būtų much appreciated. |
|
| |||
| |||
| Unix / Linux iš pradžių buvo parašytas C C išsivystė į C + + C + +, peraugo į "Java M $ spited Java ir C # sukūrė Visi 4 kalbos dalis pagrindinę struktūrą, tačiau yra šiek tiek rinktis tarp Java ir C # Dabar, išskyrus Java atviras ir naudojama daugelyje interneto serverių. Nesate tikras, ar C #, naudojamas nieko! C pasikeitė, nes jo pagrindinė struktūra buvo trumpas ir atžarus ir jis turėjo keletą labai nesaugus savybių, kurios yra daugelio virusų ir trojos programinės įrangos priežastis. Pavyzdžiui, galite atlikti masyvo ilgis yra 100, bet ten patekti elementas 2008!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha aš perskaičiau knygą 1.000 žodis apie Unix operacinę sistemą ir C Mike Sudėjus ją keliais žodžiais
| |||
| |||
| Nejau tūkstančio žodžių! Kad turi būti priimtas per kelias minutes!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Citata:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : ro fl:![]() |
|
| |||
| |||
| kad kai mano žinutes buvo ištrintas? I posted atsakyti į šį forget kad ten |
|
| |||
| |||
| atsitiks su manimi, net temas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C + + yra kalba beveik visas šiuolaikines programas parašyti in It's fast, ji yra gana žemo lygio (ne kaip Java išsipūsti), ir tai puikiai tinka Objektinis.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citata: