![]() |
|
| |||
| |||
| Vai kāds izskaidrot ir zināt šo pabalstu? Mans draugs netiks pārtraukta notiek par to kā viņš zina, kā sevi ... Es tikai vēlos izslēgt viņu augšup un varbūt vēl manas zināšanas par datoriem, tāpēc, ja kāds varētu summas, kuru tā izveido īsu teikumu / punktu vai saiti mani uz vietni, kas būtu daudz appreciated. |
|
| |||
| |||
| Unix / Linux sākotnēji tika rakstīts C C pārtapusi C + + C + + morphed vērā Java M $ spited Java un attīstīta C # Visas 4 valodas akciju bāzes struktūru, bet ir maz izvēlēties starp Java un C # tagad, izņemot Java ir pieejama un tiek izmantota daudzos interneta serveros. Nav pārliecināts, vai C # izmanto visu! C attīstījusies, jo tās pamatstruktūru bija kodolīgs, un tas bija dažas ļoti nedroši pazīmes, kuras cēlonis visbiežāk vīrusiem un Trojas zirgiem programmatūras. Piemēram, jūs varētu masīva garums ir 100, bet pēc tam piekļūt elements 2008!
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha es izlasīju 1.000 vārds grāmatu par unix operētājsistēmu un C mike apkopoti to saņemt dažos vārdos
| |||
| |||
| Dūdot tūkstoši vārdu! Tas ir jāņem dažas minūtes!
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| ir daži no maniem posts ir izdzēsts? I ievietojis atbildi uz šo, ka isn't tur |
|
| |||
| |||
| notiek ar mani, pat pavedieni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C + + ir valoda gandrīz visas modernās programmas ir rakstītas in Tas ir ātri, tas ir salīdzinoši zema līmeņa (nav piepūsties kā Java), un tas ir labi piemērots objektu-orientēta.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote: