![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy ktoś wyjaśnić korzyści z tych znajomości? Mój przyjaciel nie przestaną słychać o tym, jak gdyby on wiedział, jak do siebie ... Chcę tylko zamknął go i być może dalej mojej wiedzy na komputerach, więc jeśli ktoś mógłby sumie to w krótkim zdaniu / ust lub link do mnie na stronie, która byłaby bardzo doceniane. |
|
| |||
| |||
| Unix / Linux zostały pierwotnie napisany w języku C C ewoluowały w C + + C + + Java morphed do M $ spited Java i C # rozwiniętych Wszystkie 4 językach udostępnić podstawową strukturę ale niewiele wyboru pomiędzy Java i C # się, z wyjątkiem Java jest otwarty i jest używany na wielu serwerach. Nie masz pewności, C #, jeśli jest stosowany w nic! C ewoluowały, ponieważ jej podstawowej struktury był lakoniczny i miały bardzo niebezpieczny funkcji, które są przyczyną większości wirusów i trojanów w oprogramowaniu. Na przykład można dokonać tablicy ma długość 100, a następnie dostęp elementem 2008!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha i czytać książki 1000 słowo na temat systemu operacyjnego Unix i C oraz Mike podsumował ją w kilku słowach
| |||
| |||
| Coo tysiąca słów! To musi mieć kilka minut!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| niektóre moje posty zostały usunięte? i wysłana odpowiedź do tego, że tam isnt |
|
| |||
| |||
| dzieje się ze mną, nawet wątki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C + + jest językiem niemal wszystkie nowoczesne programy napisane są cali Jest szybki, to stosunkowo niskim poziomie (nie jak uwędzić Java), a to dobrze nadaje się do obiektowych.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cytat: