![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Poate cineva să explice beneficiile de a afla aceste? Prietenul meu nu va opri întâmplă despre acesta, ca şi când el nu ştie cum să se ... Vreau doar să-l închidă şi poate că-mi mai multe cunoştinţe despre calculatoare, deci, dacă cineva ar putea-o sumă de până într-o propoziţie scurtă / punctul sau link-mă la un site care ar fi foarte apreciate. |
|
| |||
| |||
| Unix / Linux au fost iniţial scrisă în C C a evoluat în C + + C + + morphed în Java M $ spited Java şi C # dezvoltat Toate 4 limbi au o structură de bază, dar nu este de a alege între Java şi C # acum, cu excepţia Java este deschis si este folosit pe mai multe servere de web. Nu este sigur dacă C # este folosit la nimic! C a evoluat, deoarece structura de bază a fost clar si a avut unele foarte nesigure caracteristici care sunt cauza de cele mai multe cai troieni, viruşi şi în software. De exemplu, aţi putea face o serie lungime 100, dar nu au acces apoi element 2008!
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha 1000 Am citit o carte despre cuvântul de sistem de operare Unix şi C şi Mike este rezumată în câteva cuvinte
| |||
| |||
| Gânguri o mie de cuvinte! Asta trebuie să fi avut câteva minute!
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : ro fl:![]() |
|
| |||
| |||
| au nişte posturi fost şterse? Am postat un răspuns la acest că acolo isnt |
|
| |||
| |||
| se întâmplă cu mine, chiar fire. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C + + este de limba moderna, aproape toate programele sunt scrise inch Este rapid, este relativ scăzut nivel (nu se umfla ca Java), şi este bine adaptate pentru orientat pe obiect.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citat: