![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mohol by niekto vysvetliť výhody vedomím týchto? Môj priateľ sa nezastaví ide o to, ako keby vedel, ako na seba ... Ja len chcem, aby zavrel ho a možno aj ďalšie moje vedomosti o počítačoch, takže ak niekto mohol suma je v krátkej vete / odseku alebo mi odkaz na stránku, ktorá by bola veľmi oceňované. |
|
| |||
| |||
| Unix / Linux bol pôvodne napísaný v jazyku C C rozvinul v C + + C + + morphed do jazyka Java M $ spited Java a C # rozvinutých Všetky 4 jazyky zdieľajú základnú štruktúru, ale existuje len málo, aby sa rozhodli medzi Java a C # hned, okrem Java je otvorená a je používaný na mnohých internetových serveroch. Nie ste si istí, C #, ak je použitý v nič! C vyvíjala, pretože jej základná štruktúra bola Jadrný a mala niektoré veľmi nebezpecne znaky, ktoré sú príčinou väčšiny vírusov a trójskych koní v softvéru. Napríklad by ste mohli urobiť array mať dĺžku 100, ale potom prístup prvok 2008!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha aj prečítať 1000 slov knihy o unixový operačný systém a c a mike zhrnúť to do pár slov
| |||
| |||
| Vrkat tisíc slov! , Že musí prijať niekoľko minút!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| majú niektoré moje príspevky boli vymazané? i vyslaným odpoveď na to, tam isnt |
|
| |||
| |||
| stáva sa mi, aj závity. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C + + je jazyk, takmer všetky moderné programy sú napísané palcov Je to rýchle, je to pomerne nízko-(ne údenie, ako Java), a je to dobre-vhodný pre objektovo-orientovaný.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citácia: