![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Могао неко објаснити погодности знајући ове? Мој пријатељ неће престати догађа око њега, као да он зна како да сам ... ЈА праведан тражен за затворити га и можда додатно моје знање о рачунарима па ако ико могао сум ит уп у кратком реченица / ставу или везу ме на странице које би било много поштовати. |
|
| |||
| |||
| Уникс / Линукс су изворно написане у Ц Ц еволуирала у Ц + + Ц + + Јава морпхед у М $ спитед Јава и Ц # развијеним Сва 4 језици деле основне структуре али је мало бирати између Јава и Ц # сада, осим Јава је отворен, а користе се на многим уеб сервера. Нисте сигурни, ако Ц # се користи у ништа! Ц еволуирала, јер је њена основна структура сажет и имао неке врло несигурни опције које су узрок већине вируса и тројанс у софтверу. На пример, могли бисте направити низ дужине су 100, али онда приступити елементу 2008!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хаха ја прочитати 1000 речи о књизи Уникс оперативног система и ц и Мајк сажета је у неколико речи
| |||
| |||
| Гукати говори хиљаду речи! То се мора имати неколико минута!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : Ро ФЛ:![]() |
|
| |||
| |||
| су неке од мојих постова је избрисана? И постед одговор на то да није тамо |
|
| |||
| |||
| догоди ми се, чак нити. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ц + + је језик готово сви модерни програми су писани у. Ово је брз, то је релативно ниске нивое (не надути као Јава), и то је добро прилагођен за објектни-оријентисана.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Куоте: