![]() |
|
| |||
| |||
| Birisi bu bilmenin yararlanın misiniz? Arkadaşım hakkında sanki kendisi nasıl biliyor devam durdurmak won't ... Ben sadece ve belki de daha fazla bilgisayarlarda bilgi onu kapatmak için ise herkes kısa bir cümle içinde özetlemek olabilir / paragraf ya da çok büyük mutluluk duyacağız bir siteye yaz bağlantısını tıklayın. |
|
| |||
| |||
| Unix / Linux başlangıçta C yazıldılar C haline + + C + + Java içine morphed M $ spited Java ve C geliştirilen # 4 dil paylaşmak temel yapısı ancak Java ve C # arasında şimdi seçmek için, Java dışında açık küçük ve birçok web sunucularında kullanılır. Eğer C # şey kullanılır emin değil! Çünkü temel yapısı veciz oldu C gelişti ve pek çok virüs ve yazılım trojan'lar ve neden bazı son derece güvensiz özellikleri vardı. Bir dizi yapabilirim Örneğin ama erişim elemanı 2008 uzunluğu 100 var!
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha Birkaç kelime olarak özetlenebilir Unix işletim sistemi ve c ve Mike hakkında 1000 kelime kitap okumak
| |||
| |||
| Cıvıldamak bin kelime! Bu bir kaç dakika almış olmalı!
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : ro FL:![]() |
|
| |||
| |||
| silinmiş bazı mesajlar var? Ben o isnt Bu bir cevap yayınlanmıştır var |
|
| |||
| |||
| Bana bile Threads olur. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C + + hemen hemen bütün modern programlar yazılmıştır in It's fast, bu nispeten düşük's düzey dil (Java gibi kabarmak) ve iyi nesne için uygun's odaklı olduğunu.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Alıntı: