![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Чи може хто пояснити переваги знаючи це? Мій друг не зупинить відбувається приблизно так, як ніби він знає, як себе ... Я просто хочу, щоб закрити його, і, може бути, подальші мої знання на комп'ютерах, так що якщо хто-небудь міг підводити підсумки в короткому реченні / пункт або посилання мені на сайт, що був би дуже високу оцінку.
|
|
|
|||
|
|||
|
Unix / Linux спочатку були написані на C
З перетворилася на C + + C + + перетворилося Java M $ spited Java і C # розвинені Всі 4 Мови об'єднують спільні структури, але мало що можна вибирати між Java і C # Тепер, крім Java відкрита і використовується на багатьох веб-серверах. Чи не впевнений, C # використовується ні в чому! З еволюції, тому що її основна структура була короткою, і в неї є деякі досить нестабільною риси, які є причиною більшості вірусів і троянських програм у програмному забезпеченні. Наприклад, ви могли б внести масиву мають довжину 100, а потім отримати доступ до елемента 2008!
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ха-ха я прочитав книгу 1000 слів про Unix операційною системою і з Майком, і привів його в кількох словах
|
|||
|
|||
|
Coo тисяч слів! Це, має бути ухвалене через декілька хвилин!
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : RO FL:![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
є деякі мої повідомлення були видалені? Я розмістив відповідь на це хіба що там
|
|
|
|||
|
|||
|
відбувається зі мною, навіть нитки.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
C + + є мовою майже всі сучасні програми написані дюйма Це швидко, це порівняно низького рівня (без наворотів, як Ява), і це добре підходить для об'єктно-орієнтованим.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата: