![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| είμαι αρχάριος σε αυτό, ώστε να είναι ευγενική μαζί μου ![]() Έχω αυτο μου ένα αρχείο FLA όταν σύρετε το σε web browser μου μπορώ να δω τη σελίδα όλες εμψύχωση και ήχο .. Θέλω να αλλάξω το κείμενο σχετικά με την menu bar. έχω μόνο το αρχείο FLA άλλα αρχεία .. δεν είναι μόνο αυτό το αρχείο πρέπει να το επεξεργαστείτε; Μπορώ να επεξεργαστείτε αυτό το FLA αρχείο με ένα πρόγραμμα για την αλλαγή του κειμένου και ούτω καθεξής .. i δεν πρέπει Dreamweaver και im τυχεροί που ένας φίλος θα επιτρέψτε μου να δανειστώ. (επίκλιση τον ρωτήσω για τη βοήθεια που του για διακοπές) ελπίζω κάποια μπορεί κανείς να βοηθήσει ευχαριστώ pete
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη έχω αναμιχθεί εννοώ μπορώ να επεξεργαστώ ένα αρχείο swf
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Swf είναι ένα αρχείο flash νομίζω, οπότε θα χρειαστεί να το επεξεργαστείτε φλας.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια με Sony Vegas Pro 8 - Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημιουργούνται μέσα ενημέρωσης | Briancmitchell | Multimedia & Codecs | 0 | 5 Ιουν 2009 01:35 |
| Πώς να επεξεργαστείτε μηνυματοσειρές | robina80 | Κοινότητας Νέα & Chat | 3 | 7 Φεβ 2009 12:04 |
| Μουσική επεξεργαστείτε λογισμικού | ghbnic | Multimedia & Codecs | 5 | 15 Απρ 2008 09:56 |
| Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις δημοσιεύτηκε σε ένα νήμα ξεκίνησε από NewsBot | serverguy | Κοινότητας Νέα & Chat | 3 | 13 Μαρ 2008 12:27 |
| Δεν Επεξεργασία εγκατάστασης για σταθμούς; | Helterskelter | Κοινότητας Νέα & Chat | 4 | 29η Σεπ 2007 03:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |