![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| CcTLD-urile sunt pe bază de ţară al treilea nivel de nume de domenii. Dacă nota ccTLD-urile sunt semnificativ mai scumpe decât cele normale la al treilea nivel de domeniu (TLD) numele rata. De ce e asa? Există ceva de-a face cu legea cererii şi a ofertei? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ai cateva exemple pentru cei care dont înţeles?
| |||
| |||
| Ai normal ca acest nume de domeniu www.yourdomain.com , Care este un al treilea nivel nume de domeniu de tip. Pentru o ţară pe bază de nume de domeniu, nu există un alt extention ca acest www.yourdomain.com.au . Extinderea AU este ţara pe bază de prelungire pentru Australia. Acum www.yourdomain.com este mult mai ieftin decât www.yourdomain.com.au . Aceasta din urmă tip de nume de domeniu, pare a fi printre cele mai scumpe comerciale de nume de domenii. Tocmai am wondfer de ce ? |
|
| |||
| |||
| . com a fost introdus prima cale, înainte de orice alt domeniu endings au devenit disponibile. Acestea nu există, prin urmare, mai ales de ce sunt ele oferindu-le deoparte. |
|
| |||
| |||
| Cred că preţul factor ar putea fi o modalitate de a regulate nediscriminat achiziţionarea de ccTLD-urile. Cybersquatters sunt peste tot pe internet de aşteptare la grevă în cazul în care există bune nume de domenii care urmează a fi achiziţionate, care vor fi vândute ulterior pentru un profit bun. |