![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
КсДВУ є треті країни на основі доменних імен рівні. Якщо ви помічаєте, ксДВУ є значно більш дорогими, ніж стандартний домен третього рівня (TLD) Назва курсу. Чому це так? Чи є щось робити з законом попиту і пропозиції?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ви кілька прикладів для тих, хто Dont розумієте?
|
|||
|
|||
|
У вас є нормальне доменне ім'я, як це www.yourdomain.com , Яка є третім рівнем доменне ім'я типу. Для такої країни, ім'я домену, є ще одне продовження, як це www.yourdomain.com.au . Розширення АС країни на основі розширення для Австралії. Тепер www.yourdomain.com це набагато дешевше, ніж www.yourdomain.com.au . Останній тип доменних імен, здається, найдорожчий серед комерційних доменних імен. Я просто чому wondfer
?
|
|
|
|||
|
|||
|
. COM був введений перший шлях перед будь-якими іншими закінченнями домен став доступний.
Для них існує менше вибору, отже, чому вони дають їх. |
|
|
|||
|
|||
|
Я думаю, що ціновий чинник може стати одним із шляхів регулярного невибіркову покупку ксДВУ. Кіберсквоттера є по всьому Інтернету очікуванні страйку, якщо є хороші імена домену які мають бути придбані, які будуть продані пізніше гарний прибуток.
|