менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

КсДВУ запиту

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 березня 2007, 16:44
Член групи

Default КсДВУ запиту

КсДВУ є треті країни на основі доменних імен рівні. Якщо ви помічаєте, ксДВУ є значно більш дорогими, ніж стандартний домен третього рівня (TLD) Назва курсу. Чому це так? Чи є щось робити з законом попиту і пропозиції?
Old 15 березня 2007, 16:48
Адміністратор групи

Default КсДВУ запиту

Ви кілька прикладів для тих, хто Dont розумієте?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 15 березня 2007, 16:57
Член групи

Default КсДВУ запиту

У вас є нормальне доменне ім'я, як це www.yourdomain.com , Яка є третім рівнем доменне ім'я типу. Для такої країни, ім'я домену, є ще одне продовження, як це www.yourdomain.com.au . Розширення АС країни на основі розширення для Австралії. Тепер www.yourdomain.com це набагато дешевше, ніж www.yourdomain.com.au . Останній тип доменних імен, здається, найдорожчий серед комерційних доменних імен. Я просто чому wondfer ?
Old 15 березня 2007, 16:59
Адміністратор групи

Default КсДВУ запиту

. COM був введений перший шлях перед будь-якими іншими закінченнями домен став доступний.

Для них існує менше вибору, отже, чому вони дають їх.
Old 15 березня 2007, 17:06
Член групи

Default КсДВУ запиту

Я думаю, що ціновий чинник може стати одним із шляхів регулярного невибіркову покупку ксДВУ. Кіберсквоттера є по всьому Інтернету очікуванні страйку, якщо є хороші імена домену які мають бути придбані, які будуть продані пізніше гарний прибуток.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.