![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Έχω αναπτυχθούν νέα chat εφαρμογή, ακριβώς όπως και στα orkut χρησιμοποιώντας iframe.I χρησιμοποιείται ως ejaberd διακομιστή συνομιλίας και jwchat ως πελάτη side.Its λειτουργεί σωστά σε firefox. Αλλά σε κάποια θέματα IE.First όλων σχεδιασμό παράθυρο συνομιλίας είναι broken.I οικοδομήσουμε παράθυρο συνομιλίας με χρήση iframe από τη δημιουργία δυναμικά χρησιμοποιώντας javascript.; IE Στην ιστοσελίδα εμφανίζεται σε ένα πλαίσιο και κάτω από το παράθυρο συνομιλίας εμφανίζεται ως διαφορετικό πλαίσιο. Μπορεί κανείς προτείνουν λύση Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
| |||
| |||
| ok simplequestion .. Εσύ κώδικα της ιστοσελίδας, ενώ χρησιμοποιείτε FF; αν ναι, τότε αυτό θα γίνει για τις ΔΠ και κωδικό θα κατανεμηθεί σε άλλο exploere, δοκιμάστε κωδικοποίησης και τέλεια για δηλαδή:) εκτός από αυτό του φίλου μου δεν έχω ιδέα για την ιστοσελίδα κωδικοποίησης. |
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιήστε μια δήλωση να κάνω, αν η ιστοσελίδα απεικόνιση ένα διαφορετικό στυλ φύλλο όταν ο browser είναι IE ή άλλο browser. Μπορείτε κωδικός 2 φύλλα με τον τρόπο αυτό και θα σας επιτρέψει να έχουμε μια τέλεια λειτουργία firefox στυλ και μια IE στυλ. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μάρκα div / iframe πλήρους οθόνης / επανέλθει στο αρχικό της μέγεθος, δηλαδή όπως το YouTube βίντεο | Jjinn1 | Web Design, Hosting & SEO | 0 | 28 Μαΐου 2009 01:35 |
| Τυχαία Chat | ComputerGuy | Off Topic Συζήτηση | 34 | 30 Απρ 2008 17:16 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |