פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > עיצוב אתרים, אירוח & SEO

Register

תיבת צ 'אט IFRAME הבעיה

Reply

שרשרת כלים
Old 19 יוני 2009, 18:36
קבוצת חברות חדשות

Default תיבת צ 'אט IFRAME הבעיה

הי,

יש לי צ 'אט חדשות יישומים שפותחו בדיוק כמו ב orkut באמצעות iframe.I השתמשו ejaberd כמו צ' אט השרת ואת jwchat כמו לקוח side.Its עובד כראוי ב-Firefox. אבל כמה בעיות IE.First כל העיצוב של חלון הצ 'אט הוא חלון הצ' אט broken.I לבנות על ידי שימוש IFRAME זה יוצר באופן דינמי באמצעות JavaScript.? דף אינטרנט ב-IE מוצגת באחד מסגרת ומתחת כי חלון הצ 'אט הוא כמו מראה מסגרת שונה. מישהו יכול להציע פתרון זה
תודה מראש
Old 24 יוני 2009, 00:55
קבוצת תורמים

אישור simplequestion .. האם קוד האתר, תוך FF? אם כן אז זה ייעשה עבור FF והקוד יהיה שבור אחר exploere, לנסות קידוד זה מושלם עבור קרי:) מלבד זה חבר שלי, אין לי מושג על קידוד של אתר האינטרנט.
Old 25 יוני 2009, 02:01
חבר קבוצת

השתמש אם הצהרה על מנת להפוך את דף האינטרנט להציג גיליון סגנון אחר כאשר הדפדפן אינטרנט אקספלורר או דפדפן אחר. אתה יכול קוד 2 גיליונות ככה וזה יאפשר לך לקבל מתפקדת באופן מושלם בסגנון Firefox ו-IE הסגנון.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
הפוך div / מסגרת iframe מסך מלא / לשחזר את הגודל המקורי כלומר כמו YouTube Videos Jjinn1 עיצוב אתרים, אירוח & SEO 0 -28 במאי 2009 01:35
צ 'אט אקראיים ComputerGuy דיון Off topic 34 ה -30 לאפריל 2008 17:16
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.