![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Aš sukūrė naują Pokalbiai taikymas kaip orkut naudojant iframe.I naudojamas ejaberd kaip pokalbių serverio ir jwchat kaip klientas side.Its veikia Firefox. Bet kai IE.First visų pokalbių lange broken.I statyti pokalbių lange naudojant iframe dinamiškai sukurti jį naudojant JavaScript projektavimo klausimais.? IE tinklalapis, kuriame viename kadre ir apačioje, kad pokalbių lange rodoma, kaip skirtingų rėmo. Ar kas nors pasiūlyti sprendimą ji Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Gerai simplequestion .. Jūs kodas svetainę naudodamiesi FS? jei taip, tuomet tai bus padaryta už FF, ir kodas bus padalintas į kitą exploere, pabandykite kodavimo tai ir puiki ty:) išskyrus tai mano draugas Aš neturiu interneto svetainę kodavimo idėją. |
|
| |||
| |||
| Naudokite IF padaryti puslapyje rodomi įvairių stilių, kai naršyklė yra IE ar kitą naršyklę. Galite kodas 2 lapai taip ir jis leis jums turėti puikiai veikia Firefox stilių ir IE stiliumi. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Padaryti div / iframe full-screen / sugrįžti prie originalaus dydžio, ty pavyzdžiui, YouTube | Jjinn1 | Web Design, Hosting & SEO | 0 | Gegužė 28, 2009 01:35 |
| Atsitiktinė Pokalbiai | ComputerGuy | Off Topic Discussion | 34 | Balandis 30, 2008 17:16 |
| Temos įrankiai | |
| |