mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Web Design, Hosting & SEO

Register

Pokalbiai lange iframe klausimas

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 19, 2009, 18:36
Naujas Narys

Default Pokalbiai lange iframe klausimas

Labas,

Aš sukūrė naują Pokalbiai taikymas kaip orkut naudojant iframe.I naudojamas ejaberd kaip pokalbių serverio ir jwchat kaip klientas side.Its veikia Firefox. Bet kai IE.First visų pokalbių lange broken.I statyti pokalbių lange naudojant iframe dinamiškai sukurti jį naudojant JavaScript projektavimo klausimais.? IE tinklalapis, kuriame viename kadre ir apačioje, kad pokalbių lange rodoma, kaip skirtingų rėmo. Ar kas nors pasiūlyti sprendimą ji
Thanks in advance
Old Birželis 24, 2009, 00:55
Donorų grupės

Gerai simplequestion .. Jūs kodas svetainę naudodamiesi FS? jei taip, tuomet tai bus padaryta už FF, ir kodas bus padalintas į kitą exploere, pabandykite kodavimo tai ir puiki ty:) išskyrus tai mano draugas Aš neturiu interneto svetainę kodavimo idėją.
Old Birželis 25, 2009, 02:01
Narys

Naudokite IF padaryti puslapyje rodomi įvairių stilių, kai naršyklė yra IE ar kitą naršyklę. Galite kodas 2 lapai taip ir jis leis jums turėti puikiai veikia Firefox stilių ir IE stiliumi.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Padaryti div / iframe full-screen / sugrįžti prie originalaus dydžio, ty pavyzdžiui, YouTube Jjinn1 Web Design, Hosting & SEO 0 Gegužė 28, 2009 01:35
Atsitiktinė Pokalbiai ComputerGuy Off Topic Discussion 34 Balandis 30, 2008 17:16
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.