![]() |
|
| |||
| |||
| Čau, Man ir izstrādājusi jaunu čats piemērošana tāpat kā orkut izmantojot iframe.I izmanto ejaberd, virtuālās tērzēšanas serveri un jwchat kā klientu side.Its darbojas pareizi Firefox. Bet daži visu dizaina tērzēšanas logu broken.I būvēt tērzēšanas logs, izmantojot iframe, dinamiski veidojot to, izmantojot javascript IE.First jautājumiem.? IE Web lapu rāda vienā posmā un zem tērzēšanas logā tiek rādīta kā atšķirīgi rāmi. Vai kāds ieteikt risinājumu, tā Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| ok simplequestion .. tu kodu vietā, vienlaikus izmantojot FF? ja tā, tad tas būs uz FF, un kods tiks iedalīti citā exploere, mēģiniet kodēšana, un ideāli piemērots, ti,:), izņemot šo mans draugs man nav ne jausmas tīmekļa vietnē kodēšanu. |
|
| |||
| |||
| Izmantojiet IF paziņojums, lai lapas attēlojums dažādās stila lapas, kad pārlūks ir IE vai citu pārlūkprogrammu. Jūs varat kods 2 lapas veidā, un tas ļaus jums ir pilnīgi funkcionējoša Firefox stilu un IE stilā. |
![]() |
|
| Bookmarks |