менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Чат у вікні IFRAME випуск

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 червня 2009, 18:36
Нові члени групи

Привіт,

Я розробив новий чат застосування як в Orkut допомогою iframe.I використовуватися ejaberd як чат-сервер і як клієнт JWChat side.Its працює в Firefox. Але деякі питання в IE.First всієї конструкції з чату вікно broken.I побудувати вікно чату допомогою IFRAME, динамічно створює його за допомогою JavaScript.? В IE сторінці показується в один кадр і нижче цього вікна чату показується, як різні рами. Чи можна запропонувати її рішення
Спасибо заранее
Old 24 червня 2009, 00:55
Донор групи

OK simplequestion .. ти код сайту при використанні FF? Якщо так, то це буде зроблено в FF та код буде зламаний в іншому exploere, спробуйте кодування і ідеально підходить для тобто:), крім цього мого друга я поняття не маю, на веб-сайт кодування.
Old 25 червня 2009, 02:01
Член групи

Використовуйте оператор, якщо зробити веб-сторінка відображається різні стилі, коли браузер IE або інший браузер. Ви можете кодувати 2 листа таким чином, і це дозволить вам мати ідеально функціонуючих Firefox стилі та стилі IE.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.