![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я розробив новий чат застосування як в Orkut допомогою iframe.I використовуватися ejaberd як чат-сервер і як клієнт JWChat side.Its працює в Firefox. Але деякі питання в IE.First всієї конструкції з чату вікно broken.I побудувати вікно чату допомогою IFRAME, динамічно створює його за допомогою JavaScript.? В IE сторінці показується в один кадр і нижче цього вікна чату показується, як різні рами. Чи можна запропонувати її рішення Спасибо заранее |
|
| |||
| |||
| OK simplequestion .. ти код сайту при використанні FF? Якщо так, то це буде зроблено в FF та код буде зламаний в іншому exploere, спробуйте кодування і ідеально підходить для тобто:), крім цього мого друга я поняття не маю, на веб-сайт кодування. |
|
| |||
| |||
| Використовуйте оператор, якщо зробити веб-сторінка відображається різні стилі, коли браузер IE або інший браузер. Ви можете кодувати 2 листа таким чином, і це дозволить вам мати ідеально функціонуючих Firefox стилі та стилі IE. |