по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Уеб дизайн, Хостинг & SEO

Register

Цена на недвижим SEO експерт?

Reply

Нишка Инструменти
Old 21 октомври 2006, 15:42
Член Група

Default Цена на недвижим SEO експерт?

Както вече сте споменати другаде по табла, аз просто придоби клиент, който е след една добре развита интернет магазин. Това също ще включва някои доста интензивно SEO работа под контрол, но по същество съм търсят истински експерти с доказан опит.

Всякакви препоръки относно това, къде да намеря такъв човек? Аз съм малко предпазлив от DigitalPoint дадени някои от репутацията чукат около и биха предпочели някой, който живее и Дишай Google статистика Ако получите това, което искам да кажа.

Също така, всички идеи за това какво ще се плаща за това? Аз съм добре подготвен за средата на XX / час, въпреки че много повече и мисля, че ние ще трябва да преосмисли плановете ни.

Благодаря за всички съвети вие може да ми даде по този въпрос.
Old 21 октомври 2006, 16:41
Член Група

Default Цена на недвижим SEO експерт?

Аз просто искам да кажа, бъдете внимателни при избора на някой, да направя някои SEO работа за вас, както вие може да сте чели в моя темата, че аз имам чудесен Изключено. Също така съм научил, че тя не е трудно да го направите сами, че просто трябва време.

Само двамата ми цента.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Колко струва на енергийните разходи на компютър, който ... браво Случаи & Power Доставки 7 12 Jan 2009 13:37
Бабо нужди експертен съвет от специалист! Marcy49 Общи Хардуер Чат 6 20 Октомври, 2008 10:54
Би искал някои експертни становища. THANKS! AMD4LIFE Общи Хардуер Чат 6 31 Дек 2007 04:11
Колко струва един Nintendo Wii струва? cayla212 PC & конзолата Gaming 2 31 Март 2007 03:32
PS3 струва около $ 600 долара! emmaonline PC & конзолата Gaming 3 21 Окт 2006 09:58
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc