![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Както вече сте споменати другаде по табла, аз просто придоби клиент, който е след една добре развита интернет магазин. Това също ще включва някои доста интензивно SEO работа под контрол, но по същество съм търсят истински експерти с доказан опит. Всякакви препоръки относно това, къде да намеря такъв човек? Аз съм малко предпазлив от DigitalPoint дадени някои от репутацията чукат около и биха предпочели някой, който живее и Дишай Google статистика Ако получите това, което искам да кажа. Също така, всички идеи за това какво ще се плаща за това? Аз съм добре подготвен за средата на XX / час, въпреки че много повече и мисля, че ние ще трябва да преосмисли плановете ни. Благодаря за всички съвети вие може да ми даде по този въпрос. |
|
| |||
| |||
| Аз просто искам да кажа, бъдете внимателни при избора на някой, да направя някои SEO работа за вас, както вие може да сте чели в моя темата, че аз имам чудесен Изключено. Също така съм научил, че тя не е трудно да го направите сами, че просто трябва време. Само двамата ми цента. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Колко струва на енергийните разходи на компютър, който ... | браво | Случаи & Power Доставки | 7 | 12 Jan 2009 13:37 |
| Бабо нужди експертен съвет от специалист! | Marcy49 | Общи Хардуер Чат | 6 | 20 Октомври, 2008 10:54 |
| Би искал някои експертни становища. THANKS! | AMD4LIFE | Общи Хардуер Чат | 6 | 31 Дек 2007 04:11 |
| Колко струва един Nintendo Wii струва? | cayla212 | PC & конзолата Gaming | 2 | 31 Март 2007 03:32 |
| PS3 струва около $ 600 долара! | emmaonline | PC & конзолата Gaming | 3 | 21 Окт 2006 09:58 |
| Нишка Инструменти | |
| |