μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Design, Hosting & SEO

Register

Το κόστος μιας πραγματικής SEO εμπειρογνωμόνων;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Οκτώβρη 2006, 15:42
Μέλος Ομάδα

Όπως έχω αναφερθεί αλλού στα διοικητικά συμβούλια, έχω μόλις απέκτησε έναν πελάτη ο οποίος μετά από ένα καλά αναπτυγμένο δικτυακό κατάστημα. Αυτό θα περιλαμβάνει επίσης και ορισμένες αρκετά εντατική εργασία SEO υπό επιτήρηση, αλλά ουσιαστικά Ψάχνω ένα πραγματικό εμπειρογνωμόνων με αποδεδειγμένη εμπειρία.

Όλες οι συστάσεις για το πού να βρει ένα τέτοιο άτομο; Είμαι λίγο επιφυλακτικός DigitalPoint του δοθεί κάποια φήμη της χτυπούν περίπου και θα προτιμούσα κάποιον που ζει και ανάσες Google στατιστικές εάν έχετε τι εννοώ.

Επίσης, καμία ιδέα για το τι θα πρέπει να πληρώνουν για αυτό; Είμαι καλά προετοιμασμένοι για τα μέσα xx / ώρα, αν και πολύ περισσότερα και πιστεύω ότι θα πρέπει να επανεξετάσουν τα σχέδιά μας.

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε συμβουλή μπορείτε να μου δώσει για το θέμα αυτό.
Old 21 Οκτώβρη 2006, 16:41
Μέλος Ομάδα

Θέλω απλά να πω να είναι προσεκτικοί κατά την επιλογή κάποιος να κάνει κάποιες εργασίες SEO για σας, όπως μπορεί να έχετε διαβάσει το νήμα μου ότι έχω άρπαξαν off. Επίσης έμαθα ότι δεν είναι δύσκολο να το κάνετε μόνοι σας είναι απλά χρειάζεται χρόνο.

Μόλις δύο λεπτά μου.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.