manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Dizajn, Hosting & SEO

Register

Troškovi pravi SEO stručnjak?

Reply

Thread Tools
Old 21. listopad 2006, 15:42
Member Group

Kao što sam spomenuo na drugom mjestu na zajednice, Ive 'pravedan je stekla klijent, koji je nakon što je dobro razvijenog web shop. To će također uključiti neke prilično intenzivan SEO rad pod nadzorom, ali u suštini ja sam u potrazi za pravi ekspert s dokazanim kasete.

Bilo koja preporuka o tome gdje se mogu naći takvu osobu? Ja sam malo oprezan u DigitalPoint dati neke od ugleda kucanje oko i koji bi radije da netko živi i breaths Google statistike ako dobijete ono što mislim.

Također, bilo koji ideja o tome što ću se plaćaju za ovo? Ja sam dobro pripremljeni sredinom XX / sat, iako puno više i mislim da ćemo trebati promisliti našim planovima.

Hvala za bilo kakav savjet možete mi dati na ovu.
Old 21. listopad 2006, 16:41
Member Group

JA pravedan ištanje to say biti oprezni pri odabiru netko napraviti neki SEO rade za vas, kao što ste možda čitali u mojoj thread koji sam dobio ripped off. Također sam naučila da to nije teško učiniti ga sami samo treba vremena.

Samo moja dva centa.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.