kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web Design, Hosting & SEO

Register

Költségét valódi SEO szakértő?

Reply

Téma eszközök
Old Október 21 2006, 15:42
Csoport tagja

Default Költségét valódi SEO szakértő?

Ahogy azt már említette máshol a táblára, már csak a megszerzett egy ügyfél, aki egy jól kidolgozott internetes bolt. Ez is valami meglehetősen intenzív SEO felügyelete alatt működik, de alapvetően én vagyok, aki igazi szakértője a bizonyított múlttal.

Minden olyan ajánlást, hogy hol találjuk meg ez a személy? Én egy kicsit óvatos az DigitalPoint adott néhányat a reputációja Leütés körül, és inkább valaki, hogy él és lélegezzen Google statisztikák Ha mire gondolok.

Emellett olyan ötletek, hogy mit fogok fizet ezért? Én jól felkészült közepén xx / óra, de sokkal több, és azt hiszem, meg kell, hogy gondolják újra a terveket.

Köszönöm, hogy bármilyen tanácsot tudsz adni nekem.
Old Október 21 2006, 16:41
Csoport tagja

Default Költségét valódi SEO szakértő?

Én csak azt akarom mondani, legyen óvatos, amikor kiválasztják, hogy valaki valamit SEO dolgoznak, mivel lehet, hogy olvassa el a téma, hogy én kaptam beolvasott ki. Azt is megtanulták, hogy nem nehéz barkácsboltban csak időre van szüksége.

Csak a két cent.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.