rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Web Design, Hosting & SEO

Register

Koszty rzeczywiste SEO eksperta?

Reply

Narzędzia wątku
Old 21 października 2006, 15:42
Członek grupy

Default Koszty rzeczywiste SEO eksperta?

Jak już wspomniano w innym miejscu na deski, I've just nabytych klienta, który jest po dobrze rozwinięty sklep internetowy. Będzie to również obejmować niektóre dość intensywne SEO pracy pod nadzorem, ale przede wszystkim jestem szukają prawdziwego eksperta z udokumentowane.

Wszelkie zalecenia, o tym gdzie można znaleźć takie osoby? Ja jestem trochę nieufny wobec DigitalPoint kilka z reputacją pukanie i okolice wolałby kogoś, że życie i oddech Google statystyk, jeśli uzyska co mam na myśli.

Ponadto, każdy myśli o tym, co będę płacić za to? Jestem dobrze przygotowany do połowy XX / h, choć o wiele więcej i myślę, że będziemy musieli ponownie nasze plany.

Dzięki za wszelkie rady możesz dać mi na ten temat.
Old 21 października 2006, 16:41
Członek grupy

Default Koszty rzeczywiste SEO eksperta?

Chcę tylko powiedzieć, być ostrożnym przy wyborze kogoś do niektórych SEO praca dla Ciebie, jak możesz mieć czytać w moim wątku, że mam zgrywanie off. I dowiedziała się również, że nie jest trudno zrobić sobie po prostu potrzebuje czasu.

Tylko moje dwa centy.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.