![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Као што сам споменуо на другом месту на заједнице, Иве 'праведан је стекла клијент, који је након што је добро развијеног уеб схоп. То ће такође укључити неке прилично интензиван СЕО рад под надзором, али у суштини ја сам у потрази за прави експерт са доказаним касете. Било која препорука о томе где се могу наћи такву особу? Ја сам мало опрезан у ДигиталПоинт дати неке од угледа куцање око и који би радије да неко живи и бреатхс Гоогле статистике ако добијете оно што мислим. Такође, било који идеја о томе шта ћу се плаћају за ово? Ја сам добро припремљени средином КСКС / сат, иако много више и мислим да ћемо требати промислити нашим плановима. Хвала за било какав савет можете ми дати на ову. |
|
| |||
| |||
| ЈА праведан оскудица то саы бити опрезни при одабиру неко направити неки СЕО раде за вас, као што сте можда читали у мојој тхреад који сам добио риппед офф. Такође сам научила да то није тешко учинити га сами само треба времена. Само моја два цента. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Колика је енергија костим ПЦ то ... | браво | Цасес & Поуер Супплиес | 7 | 12 јануар 2009 13:37 |
| Грандма потребама стручне савете из стручних! | Марцы49 | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 20 октобар 2008 10:54 |
| Бих неке стручна мишљења. Хвала! | АМД4ЛИФЕ | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 31 децембар 2007 04:11 |
| Колико једна Нинтендо Уии кошта? | цаыла212 | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 31 март 2007 03:32 |
| Пс3 да кошта око $ 600 долара! | еммаонлине | ПЦ & конзоле Игре | 3 | 21 октобар 2006 09:58 |
| Тхреад Тоолс | |
| |