менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Вартість реального експерта SEO?

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 жовтня 2006, 15:42
Член групи

Default Вартість реального експерта SEO?

Як я вже говорив в іншому місці на дошках, я тільки що придбав клієнта, який після добре розвинутою інтернет-магазин. Це також буде включати деякі досить інтенсивної SEO робота під наглядом, але по суті я шукаю реального експерта з перевіреною репутацією.

Будь-які рекомендації про те, де знайти таку людину? Я трохи побоюються DigitalPoint враховуючи деякі репутації хитаються і вважав за краще б когось, що життя, і дихання Google статистики, якщо ви розумієте, що я маю на увазі.

Крім того, будь-які ідеї про те, що мені будуть платити за це? Я добре підготовлений до середини XX / год, хоча і набагато більше, і я думаю, ми повинні будемо переглянути наші плани.

Спасибо за будь-які поради Ви можете дати мені про це.
Old 21 жовтня 2006, 16:41
Член групи

Default Вартість реального експерта SEO?

Я просто хочу сказати, будьте обережні при виборі когось зробити деякі SEO роботу за вас, як ви могли прочитати в моєму потоці, який я зірвав. Також я дізнався, що це не складно зробити це самостійно він просто потрібен час.

Просто мої два центи.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Скільки енергії вартості ПК, що ... Браво Справа & блоки живлення 7 12 січня 2009 13:37
Бабуся необхідні експертні ради від експерта! Marcy49 Генеральний обладнання чат 6 20 жовтня 2008 10:54
Чи хотіли б одержати думки експертів. СПАСИБО! AMD4LIFE Генеральний обладнання чат 6 31 грудня 2007 04:11
Скільки вартість Nintendo Wii? cayla212 PC & консоль Gaming 2 31 березня 2007 03:32
PS3 обійдеться приблизно в $ 600 доларів! emmaonline PC & консоль Gaming 3 21 жовтня 2006 09:58
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.