![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Як я вже говорив в іншому місці на дошках, я тільки що придбав клієнта, який після добре розвинутою інтернет-магазин. Це також буде включати деякі досить інтенсивної SEO робота під наглядом, але по суті я шукаю реального експерта з перевіреною репутацією. Будь-які рекомендації про те, де знайти таку людину? Я трохи побоюються DigitalPoint враховуючи деякі репутації хитаються і вважав за краще б когось, що життя, і дихання Google статистики, якщо ви розумієте, що я маю на увазі. Крім того, будь-які ідеї про те, що мені будуть платити за це? Я добре підготовлений до середини XX / год, хоча і набагато більше, і я думаю, ми повинні будемо переглянути наші плани. Спасибо за будь-які поради Ви можете дати мені про це. |
|
| |||
| |||
| Я просто хочу сказати, будьте обережні при виборі когось зробити деякі SEO роботу за вас, як ви могли прочитати в моєму потоці, який я зірвав. Також я дізнався, що це не складно зробити це самостійно він просто потрібен час. Просто мої два центи. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Скільки енергії вартості ПК, що ... | Браво | Справа & блоки живлення | 7 | 12 січня 2009 13:37 |
| Бабуся необхідні експертні ради від експерта! | Marcy49 | Генеральний обладнання чат | 6 | 20 жовтня 2008 10:54 |
| Чи хотіли б одержати думки експертів. СПАСИБО! | AMD4LIFE | Генеральний обладнання чат | 6 | 31 грудня 2007 04:11 |
| Скільки вартість Nintendo Wii? | cayla212 | PC & консоль Gaming | 2 | 31 березня 2007 03:32 |
| PS3 обійдеться приблизно в $ 600 доларів! | emmaonline | PC & консоль Gaming | 3 | 21 жовтня 2006 09:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |